Nata e çmendur e Tunës dhe Ermal Mamaqit, si dolën jashtë kontrollit...

Nata e çmendur e Tunës dhe Ermal Mamaqit, si dolën jashtë kontrollit në club

432
0

Ermal Mamaqi dhe Tuna kanë dhuruar një spektakël mbrëmë në një nga club-et e Vlorës.

Përveç skenave sensuale gjatë interpretimit, Tuna ka përfshirë edhe Ermalin në lojërat skenike.

Nuk kishin si të mungonin as batutat e Ermalit, ndërsa momenti kulminant ishte kur ai e ngriti Tunën mbi supe, skena që tërhoqi vëmendjen e pushuesve të pranishëm.