Moti e dielë 29 Dhjetor 2019

Moti e dielë 29 Dhjetor 2019

423
0

Sërish temperatura të ulëta në vend.

Shërbimi Metereologjik Ushtarak ka bërë parashikimin e motit për ditën e diel.

Edhe për ditën e dielë vendi ynë do të ndikohet nga moti i qëndrueshëm, por edhe i acartë njëkohësisht.

Dielli do të mbizotërojë përgjatë gjithë ditës duke përjashtuar vranësirat e pakta kalimtare.

Temperaturat e mëngjesit pritet të arrijnë në zonat malore -6ºC, në ato të ulta -5ºC dhe ato bregdetare 2ºC.

Në vlerat e mesditës tempeaturat pritet të arrijnë vlerat 3ºC në zonat malore, 10ºC në ato të ulta dhe 11ºC në ato bregdetare.

 

Shperndaje