Modeli shqiptar në krah të vajzës së Michael Jackson (FOTO)

Modeli shqiptar në krah të vajzës së Michael Jackson (FOTO)

541
0

MODELI-933x445

Shqiptarët me çdo ditë që kalon po dëshmojnë se akulli i dikurshëm me botën tashmë është i thyer.

Nëse deri dikur si popull njiheshim për emigracionin ilegal dhe vepra jo fort të mira, depërtimet në botë dhe miqësitë me njerëz tashmë janë shndërruar në rutinë.

I kemi parë përplot shqiptarë në krah të këngëtareve e modeleve por deri sot, vetëm një model ka arritur të takojë dikë nga familja e ikonës botërore të ndjerë, Michael Jackson. Ka qenë Mirlind Morina ai që ka arritur së fundmi të takohet me vajzën e mbretit të muzikës pop, Paris Jackson.
Përshtypjet e këtij takimi me 19 vjeçaren, modeli shqiptar i ka treguar në rrjete sociale ku ka shprehur kënaqësinë për mundësinë. Morina është nga Rahoveci, me banim në SHBA.