MIRËNJOHJE GËZIM KRUJA, DIKUSH NUK TË HARROI

MIRËNJOHJE GËZIM KRUJA, DIKUSH NUK TË HARROI

411
0

Në këtë 80-vjetori “Mjeshtri i Madh”, aktori i humorit Gëzim Kruja po kalon momente të vështira shëndetësore

dhe e ka të pamundur të flasë por në këto ditë një mik i mirë si “Mjeshtri i Madh” Zef Deda, flet në emër të tij.

Këto janë lotët e këtyre kolosëve të artit që na bënë gjithmonë të qeshim.