Miratimi i paketës Anti -shpifje, europarlamentari bën PARALAJMËRIMIN e fortë: Shqipëria rrezikon...

Miratimi i paketës Anti -shpifje, europarlamentari bën PARALAJMËRIMIN e fortë: Shqipëria rrezikon kryesimin e OSBE dhe negociatat me BE

341
0

 

 

 

Raporteri i Parlamentit Europian për Shqipërinë nga grupi  parlamentar i PPE-së, David Lega, ka reaguar në lidhje me paketën “antishpifje” për median on-line, të cilën maxhoranca pret ta kalojë për miratim në Kuvendin e Shqipërisë.

 

Me një shënim në “Twitter”, Lega thotë se nëse Parlamenti miraton këtë paktë, atëherë Shqipëria rrezikon seriozisht të komprometojë kryesimin e OSBE-së, por edhe negociatat e anëtarësimit me Bashkimin Europian.  Në reagimin e tij, Lega nënvizon faktin se rezistenca e Paetisë Demokratike është e shumëpritur përballë kësaj strategjie të qeverisë Rama.

 

Capture