Minatorët në Fushë-Arrëz, proteste për pagat e prapambetura

Minatorët në Fushë-Arrëz, proteste për pagat e prapambetura

677
0

Vazhdon protesta e minatoreve ne Fush Arrez per pagat e prapambetura dhe per lidhjen e kontrates kolektive ! I pranishëm në protestën e sotme ishte edhe presidenti i Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë, zoti Gëzim Kalaja. Punetoret jane te vendosur dhe nuk do terhiqen nga kerkesat e tyre, dhe protestat do të vazhdojnë deri në plotësimin e kërkesave.

Image may contain: 9 people, people standing and outdoor

Ata kërkojnë që  punedhesi te respektoj Kodin e Punes per lidhjen e kontrates kolektive.

Image may contain: 6 people, people standing, sky and outdoor

Protesta do solidarizohet dhe nga minatore te minerave te tjera dhe te Fabrikes se Çimentos !