Mesazhi rrëngjethës i mirditores, Hajdarmataj: Arroganca e politikës dhe qeveria injoruese, nuk...

Mesazhi rrëngjethës i mirditores, Hajdarmataj: Arroganca e politikës dhe qeveria injoruese, nuk e përkrah

1914
0

Në lidhje me fjalimin emocionues që mbajti sot në foltoren e Kuvendit e reja nga Mirdita Rigerta Loku, jo vetëm me fjalë por edhe me zemër ka prekur mbarë opinionin publik. Nga fjala e saj është prekur dhe ish-deputetja Mimoza Hajdarmetaj e cila ka reaguar pas fjalës së Rigertës duke e quajtur atë, deputetja e përhershme e një publiku në shumicë

Postimi i plotë

“Rigerta Loku, vajza nga Mirdita, e diplomuar në ” La Sapienza”, deputetja e munguar e një parlamenti, por deputetja e përhershme e një publiku në shumicë. Ky është modeli i gruas dinjitoze, e mençur por e heshtur, nëna e përkushtuar e fshatit shqiptar.

 

Miq, Ky model është kudo, por arroganca e politikës dhe qeveria injoruese, nuk e përkrah dot, sepse standartet e pushtetit nuk përputhen me këto cilësi.”, shprehet Hajdaramtaj.