Mënyra si e mbani dorën tregon shumë për ju, testojeni veten

Mënyra si e mbani dorën tregon shumë për ju, testojeni veten

695
0

Ju jeni të mprehtë dhe shpreheni por në njëfarë mënyre jeni edhe i turpshëm, dhe kjo është arsyeja përse këto cilësi nuk mund të manifestohen totalisht. Për shkak të kësaj, shumë njerëz ju konsiderojnë të heshtur dhe person që nuk keni dëshirë të komunikoni. Ju jeni i zhytur në mendime dhe jeni pedant por nganjëherë kërkoni nga vetja shumë. Ju jeni person me vizion dhe nuk lejoni që asgjë ta prish harmoninë tuaj të brendshme. Njerëzit afër jush ndihen mirë me juve. Ndonjëherë ju ndiheni tmerrësisht keq për mendimin se nuk jeni në gjendje të krijoni lidhje të reja apo të futeni në një ekip të ri. Por mos e merrni afër zemrës, krejt çfarë ju duhet është të bëheni më fleksibil dhe më i shoqërueshëm dhe njerëzit të cilët ngurrojnë të ju njohin, menjëherë do të provojnë të lidhen me ju.