Meksikë, njihuni me hotelin ku mund të flini në fuçitë e tekilës

Meksikë, njihuni me hotelin ku mund të flini në fuçitë e tekilës

412
0

Të flesh në fuçitë e mëdha prej druri ku në të kaluarën prodhohej tekila tani mundesh.

Në Meksike një resort premton për klientët e tij krevatë brenda fuçive, ku mund të qëndroni gjatë kohës që zgjedh resortin e tyre. Komode dhe e përshtatshme për të gjithë, dhomat kanë gjithçka duhet për të kaluar një natë në komoditet të plot.

Hoteli ndodhet në qytezën Tequila, pikërisht pranë fushave ku bëhet distilimi i pijes së famshme. ’Është një eksperiencë unike’, deklarojnë klientët e resortit. Gjatë qëndrimit është e mundur të praktikoni shumë aktivitete në ajër të pastër, por edhe të shijoni pije të ndryshme të tekilës.