Media amerikane: Një nga reperët e shëndoshë më të mirë të të...

Media amerikane: Një nga reperët e shëndoshë më të mirë të të gjitha kohërave ka gjak shqiptar

369
0

action-bronsonMedia amerikane “Phoenix New Times” ka bërë një renditje të 10 reperëve më të mirë të të gjitha kohrave, të cilët konsiderohet të shëndoshë, shkruan Syri.net.

Mes tyre është një këngëtar me gjak shqiptar. Bëhet fjalë për reperin Arian Asllani, i njohur me emrin e artit Action Bronson, me baba shqiptar dhe nënë hebre. Ai renditet i gjashti.

“Bronson mund të jetë njeriu më interesante në muzikë për momentin”, shkruan Phoenix New Times”.

Renditja e 10 reperëve më të mirë të shëndoshë:

10. Rick Ross

9. Biz Markie

8. E-40

7. Fat Joe

6. Action Bronson

5. Raekwon

4. Twista

3. Scarface

2. Big Pun

1. Notorious B.I.G. /Syri.net/