Me këta tre përbërës mund të përgatisni viagra natyrale në kushte shtëpije

Me këta tre përbërës mund të përgatisni viagra natyrale në kushte shtëpije

487
0

Gjithçka që ju duhet janë tre përbërës që të gjithë i kemi më shtëpitë tona.

Një nga përbërësit më të shëndetshëm në botë është shalqiri.

Kështu, i kombinuar me dy përbërës të tjerë mund të jetë kombinimi perfekt i kënaqësisë.

Për këtë shkak ju prezantojmë recetën për përgatitjen e viagrës natyrale:

Përbërësit:

¼ e shalqirit

1 limon

1 shegë

Përgatitja:

Përzini mirë të gjithë përbërësit në mikser.

Vendoseni lëngun në një shishe dhe futeni në frigorifer.

Përdorimi:

Konsumoni 1/3 të një filxhani të lëngut në mëngjes në stomak të zbrazët.

Njëjtë veproni edhe para darkës.

Kjo viagra e bërë në shtëpi mund të përdoret nga secili, i secilës moshë dhe gjini.