‘Me dridheshin këmbët derisa të më qepnin’, Eli Fara tregon ndjesitë që...

‘Me dridheshin këmbët derisa të më qepnin’, Eli Fara tregon ndjesitë që përjetoi në maternitet kur lindi Marinën

454
0

Këngëtarja Eli Fara është një nga personazhet më të pëlqyera për publikun.

Ajo gjithmonë është munduar të jetë e rezervuar dhe të mbajë larg syve të publikut jetën e saj private.

Megjithatë, Eli ka vendosur “ta thyejë akullin” këtë vit duke postuar një urim shumë emocionues për ditëlindjen e vajzës së saj  Marinës ku i rrëfen asaj ndjesitë që ka përjetuar ditën kur e lindi vajzën në maternitet.

Eli shkuran: