Marina i bën foto pa mendje Luanës…por i zbulon sekretin (Foto)

Marina i bën foto pa mendje Luanës…por i zbulon sekretin (Foto)

695
0

Kohët e fundit motrat Vjollca kanë qenë gjatë gjithë kohës në shoqërinë e njëra-tjetrës gjatë drekave dhe darkave.

Edhe në këtë foto të postuar në Marina i shohim sërish duke darkuar së bashku, por Luana është tërësisht pa mendje dhe e zhytur në telefonin e saj. Nga ajo çfarë dallohet moderatorja është duke kontrolluar llogarinë e saj në Instagram, ndërkohë që Marina dëshiron të bëjë foto.