Majk:Më në fund e gjeta kush është “Ajo”

Majk:Më në fund e gjeta kush është “Ajo”

404
0

majk-kengetari

Jeta private e të famshmëve mbetet çdo herë në interesat e publikut. Ata duan të dine gjithçka, me kënd dalin të preferuarit e tyre, me kënd rrinë, po mbi të gjitha në kënd janë të dashuruar .

Për këtë të fundit të famshmit në përgjithësi nuk preferojnë të flasin duke thënë se jeta private duan të mbetet e tillë.

Mirëpo në një interviste për Top Koha Music, Majk nuk u tregua i rezervuar kur u pyet se nëse projekti paraprak me titull “Ajo” ka qenë dedikim për ndonjë person të veçantë.

“E kam marr vesh kush është ajo. Jam në një lidhje dhe për momentin jam duke kaluar shumë mirë. Më në fund e gjeta kush është ‘Ajo’”, ka përfunduar Majk.