Mahnitëse! Liqeni i ngrirë duket si pasqyrë e thyer

Mahnitëse! Liqeni i ngrirë duket si pasqyrë e thyer

408
0

 

Është kaq i bukur se vështirë të besohet se ekziston me të vërtetë. Spektakli i natyrës këtu kthehet në befasi.  Liqeni i Miçiganit, një pellg ujëmbledhës prej 500 kilometra i gjatë dhe 190 metra i gjerë, zakonisht ngrin në dimër.

Por me mbërritjen e pranverës dhe për rrjedhojë të temperaturave pak të larta, sipërfaqja e ujit fillon të shkrijë. Pllakat e akullta duken si copa xhami.  Imazhet e postuara në Instagram po habisnin njerëzit.