Lori Hoxha ia del të konfuzojë çdo portal – E vërteta e...

Lori Hoxha ia del të konfuzojë çdo portal – E vërteta e “shufrës së arit”

593
0

lori-2

Lori Hoxha ia del të konfuzojë çdo portal – E vërteta e “shufrës së arit”

E mbani mend dhuratën e Vjollca Hoxhës për Lorin? Supozohej që ajo i kishte dhuruar bijës së madhe një shufër ari në të cilën ishte e gdhendur “Keep it together”. Komenti i Lorit në këtë foto ishte ai që krijoi edhe konfuzion, duke qënë se në këtë foto ajo shkroi, se ndonjëherë është kaq e vështirë “mom”.
Pasi ky postim pati një impakt të madh mediatik, Lori zbuloi të vërtetën. “Shufra prej ari”, nuk ishte as më shumë e as më pak, një kapëse për fletët. Në një foto të së gjithës dallohet qartë se shufra është kapëse dhe Lori shkruan në anglisht: “Lol you go stapler you made the headlines”, që do të thotë: “Të lumtë kapëse ja dole të jesh kryeartikull”. Me siguri kjo është kapësja më e famshme, që me ndihmën e Lorit ia doli të ishte në qendër të vëmendjes.

Postimi i parë: