Lista/ Kush janë biznesmenët e fuqishëm që lëviznin si konsuj nderi, të...

Lista/ Kush janë biznesmenët e fuqishëm që lëviznin si konsuj nderi, të ndëshkuar sot nga Cakaj

2120
0

Ministri i Jashtëm, Gent Cakaj, ndëshkoi sot 38 ‘Konsuj Nderi të Shqipërisë’, duke iu hequr mundësinë e lëvizjes me makina me targa diplomatike. Konsuj nderi në vendin tonë janë 45 persona dhe ajo që vihet re është se janë biznesmenë dhe emra të njohur në vendon tonë. Konsuj janë biznesmentët Zamir Mane, Nikolin Jaka dhe shumë të tjerë. Në listë është edhe Arben Malaj, ish-ministër i Ekonomisë. Nuk dihet ende cilët janë 38 konsujt që do ju hiqen targat diplomatike dhe cilët janë ata që do t’i mbajnë ato.

 

Lista me konusjt e nderit në vendin tonë

 

 1. Samir Mane Tajlandë
 2. Mimoza Ndroqi Kosovë
 3. Arben Malaj Austri
 4. Agron Papuli Koreja e Jugut
 5. Avni Ponari Japoni
 6. Rodolf Xhillari Izrael
 7. Gentian Sula Malajzi
 8. Përparim Kalo Danimarkë
 9. Mentor Nazarko Kosovë
 10. Gjergj Leqejza Austri
 11. Shaban Xhabrahimi Bangladesh
 12. Fabrice Wallaert Belgjikë
 13. Fiqiri Kllari Bosnje Hercegovinë
 14. Krenar Loloçi Kanada
 15. Sotiraq Guga Estoni
 16. Bardhyl Minxhozi Finlandë
 17. Isuf Berberi Islandë
 18. Bujar Lybesha Marok
 19. Vladimir Avrami Qipro
 20. Esat Ademi San Marino
 21. Faik Dizdari Sllovaki
 22. Kastriot Haska Lituani
 23. Teodor Bilushi Itali
 24. Vito Antonio Stigliani Itali
 25. Tomë Preku Maltë
 26. Salim Hoxhaj Bullgari
 27. Artan Stroka Sierra Leone
 28. Elvis Toçi Rumani
 29. Belma Çela Mongoli
 30. Dorian Sadiku Portugali
 31. Kliti Hoti Hungari
 32. Sokol Kraja Letoni
 33. Marinela Jazoj Norvegji
 34. Varuzhan Piranjani Armeni
 35. Seyhan Pencabligblig Pakistan
 36. Loritan Prespa Filipine
 37. Gerian Kuka El Salvador
 38. Zenel Hoxha Afrika e Jugut
 39. Mirton Lika Sri Lanka
 40. Bledi Bajraktari Ukrainë
 41. Ilir Trebicka Uruguaj