Lëngu i lakrës ilaç për ulçeren

Lëngu i lakrës ilaç për ulçeren

333
0

 

Lakra ka një numër të madh të përbërsve, të cilët janë shumë të mirë për shëndetin. Ajo është përdorur si mjet trajtimi për shumë çrregullime shëndetësore.

Thuhet se një litër lëng lakre në ditë, ndihmon në lehtësimin e dhimbjes dhe trajton ulçerat në stomak, dhe e cila ka treguar sukses në trajtimin e tyre më mirë se terapitë standarde.

Lakra forcon rezistencën e mukozës së stomakut kundër aciditetit të lartë. Ajo përmban carbonocolone- që është një ilaç, I cili përdoret në trajtimin e ulcerave.

Këta përbërës të lakrës I stimulojnë qelizat, të formojnë një barrierë të hollë, duke e mbrojtur atë nga sulmet që shkakton aciditeti i lartë.

Në studimet e mëparshme është vërejtr se qelizat përjetojnë ndryshime të mëdha pozitive, në organizmin e dikujt që përdor lakrën ose lëngun e saj