Land Hysi i dërgon djalit të Dr. Florit mesazh nga i ati...

Land Hysi i dërgon djalit të Dr. Florit mesazh nga i ati – Fjalë prekëse vijnë nga Lart!

460
0

landis

Land Hysi i dërgon djalit të Dr. Florit mesazh nga i ati – Fjalë prekëse vijnë nga Lart!

Djali i Dr. Florit, Daniel feston sot 2 vjetorin. Në këtë ditëlindje nuk mund të mungonte urimi i Landit, në ditëlindjen e të shtrenjtit të t

ë shtrenjtit të tij. Ai e ka uruar Danielin me fjalët më prekëse që dikush mund të të dedikojë.
“Edhe 100 Daniel Floran Kondi!!! Mos ki frikë, beso dhe Zoti Shpëtimtari yt nuk do të të lërë në gropën e luanëve. Sërisht e gjithmonë! Zoti të bekoftë! Oh edhe diçka… Babi t’përshëndet!”, shkruan Landi e poshtë këtyre fjalëve gjendet teksti i një ndër këngëve më të ndjera të West Side Family, e cila sidomos sot, i gjendet pranë familjarëve të Dr. Florit.
Shumë urime për vogëlushin Daniel!

Postimi i Landit:

/Arkivashqip