Kylie Jenner përballet me një lumë kritikash nga fansat për makinën e...

Kylie Jenner përballet me një lumë kritikash nga fansat për makinën e saj më të re “Bugatti”

469
0

Kylie Jenner e ka kaluar kohën e saj pas ndarjes me Travis Scott në mënyrën si dikush do të: duke u varur me ish-të dashurin e saj disa herë dhe duke u bërë i kripur në lidhje me të në Twitter, duke kaluar kohë cilësore me familjen e saj dhe duke e trajtuar veten. Dhe në rastin e Kylie, “trajtimi i vetvetes” me sa duket përfshinte blerjen e një marke të re Bugatti Chiron.
Kylie postoi një video të makinës së saj të re të bardhë dhe portokalli me një bandë emojesh të Halloween, por që prej asaj kohe e ka fshirë atë pas një lumi reagimesh të mëdha mbi shfaqjen e hapur të pasurisë.

Sipas The Blast and Us Weekly, një komentues ishte i gjithi, “Si njerëzit mund të justifikojnë blerjen e më shumë makinave, atëherë ata ndoshta kanë nevojë kur ka njerëz atje që nuk mund të hanë! Ashtu si unë i marrin ato janë paratë e tua dhe ti i fiton por SI si justifikon të mos bësh mirë me të, unë thjesht nuk i marr. Paratë që keni shpenzuar për këtë ju mund të ushqeni një fshat për një vit në LEEST, “ndërsa një tjetër shkroi,” oh wow një makinë tjetër. Përdorni disa nga ato para për të ndihmuar pff ffs, aq sa ju djema mund të bëni … ndërtimin e / fiksimi i shkollave, ndihma e fëmijëve pa shtëpi, sponsorizoni disa fëmijë … lista vazhdon dhe vazhdon “.

Kush e di nëse reagimi i fansave është arsyeja pse Kylie fshiu videon e saj në makinë, por është një rastësi nëse jo!