Ky është opsioni që do të jetë shumë shpejt pjesë e WhatsApp

Ky është opsioni që do të jetë shumë shpejt pjesë e WhatsApp

477
0

Privatësia e aplikacionit më të përdorur në ditët e sotme Whatsapp, ka krijuar disa probleme dhe për këtë arsye së shpejti do të ndryshojnë dhe rregullat e tij. Punonjësit e Whatsapp kanë treguar se po punohet për opsionin disappearing mode.

Kur përdoruesi kalon në Enable Disappearing Mode, ose opsionin fshirje, bisedat pas aktivizimit do të zhduken. Ky opsion është për të gjithë ata që kërkojnë të kenë më shumë privatësi dhe nuk duan që të ruajnë mesazhe ‘të ndjeshme’. Aktivizimi bëhet në mënyrë manuale. Për ta aktivuzuar ndiq këto hapa: Shko në WhatsApp Settings, Privacy, dhe më pas kliko enable në Disappearing Mode.