Ky është biznesi luksoz i “Motrave Mustafa”? (Foto)

Ky është biznesi luksoz i “Motrave Mustafa”? (Foto)

423
0

motra

Ato janë ndër këngëtaret më të kërkuara në dasma dhe kjo ka bërë që përmes muzikës “Motrat Mustafa” të krijojnë një jetë që tejkalon të ardhurat mesatare.

Për të mos thënë se janë bërë milionere nga muzika, të pakten “Motrat Mustafa” kanë arritur të hapin edhe biznesin e tyre, shkruan Magazina.al.

Ato tash e një kohë kanë hapur një hotel luksoz, i cili gjendet pranë Podgurit të Prizrenit.

mm_1474970918-972813

Shperndaje