Kush është Beni, vogëlushi shqiptar pushton ekranin gjigant të ‘Times Square’ në...

Kush është Beni, vogëlushi shqiptar pushton ekranin gjigant të ‘Times Square’ në New York

593
0

Ky është Beni Godeni, fotoja e vogëlushit nga Kosova është publikuar dje në ekranin gjigant të “Times Square” në New York.

 

Në njërën nga fotografitë, Beni që është me Sindromën Down, është bashkë me Fjolla Rracin që në mënyrë vullnetare ndihmon fëmijët dhe të rriturit me Sindromën Doën dhe ata me autizëm.

 

Mediat kosovare shkruajnë se nëna e Benit, Gresa, ka qenë bashkë me të birin për ta përjetuar këtë moment shumë emocional, kur fotografitë e Benit e kanë ‘pushtuar’ sheshin Times Square në New York.

auto_1-279-1-450x6001568698687.jpg

Fotografia e pesëvjeçarit Beni Godeni u përzgjodh në mesin e 100 më të mirave në konkursin e përvitshëm të Shoqatës Ndërkombëtare të Sindromës Down.