Kush e sulmoi Majkin?

Kush e sulmoi Majkin?

700
0

Majki është një ndër reperët më simpatikë e me më shumë popullaritet. Profilet e tij në rrjete sociale janë shumë të ndjekura, ashtu siç edhe koncertet. Megjithatë dikush ka dashur t’i bëjë keq atij, por nuk ia ka dalë. Është sulmuar profili në Instagram dhe janë vjedhur të dhënat personale të Majkit. Kjo ka qënë vetëm një përpjekje e dështuar, pasi brenda pak orësh gjithçka u zgjidh dhe u rikthye në normalitet. Majki ka dedikuar edhe një postim për këtë çështje dhe zgjidhjen me sukses të saj.

Postimi i Majk:

https://www.instagram.com/p/BJYKzf8AOp7/

Shperndaje