Kura e fortë kundër reumatizmës, mbipeshës dhe sinozitit – Si ta përdorni...

Kura e fortë kundër reumatizmës, mbipeshës dhe sinozitit – Si ta përdorni cdo ditë

4836
0

Kjo kurë konsiderohet shumë efikase kundër reumatizmës, aterosklerozës, problemeve me shikimin, mbipeshës, sinozitit e të tjerë. Hudhra është një ushqimet më mirëbërëse për organizmin. Përdorimi i saj i rregullt çdo ditë ndihmon në trajtimin e shumë sëmundjeve. Hudhra është përbërës i shumë kurave natyrale. Kura e mëposhtme ka dy përbërës.

 

Sipas të dhënave të AgroWeb.org, ajo konsiderohet shumë efikase kundër reumatizmës, aterosklerozës, problemeve me shikimin, mbipeshës, sinozitit e të tjerë.

 

Mënyra  e lehtë e përgatitjes së kurës është si më poshtë:

 

Përbërësit:

250 ml alkol i pijshëm (40 gradë) ose raki.

 

350 gramë hudhër.

 

Përgatitja:

Qërojini hudhrat dhe hidhini në një kavanoz.

 

Shtoni alkolin dhe mbylleni kavanozin me kapak.

 

Mbajeni në frigorifer për 10 ditë.

 

Pas 10 ditësh filtrojeni lëngun dhe mbajeni në frigorifer për 3 ditë të tjera.

 

Si Duhet Përdorur Kura

Për përdorimin e tretësirës duhet të përdorni një pikatore.

 

Sipas informacioneve të AgroWeb.org, ditën e parë, përpara se të hani mëngjes duhet të merrni një pikë, më pas dy pika përpara drekës dhe tre pika përpara darkës.

 

Ditën e dytë, duhet të merrni 4 pika përpara mëngjesit, 5 përpara drekës dhe 3 përpara darkës.

 

Ditën e tretë duhet të konsumoni 7 pika përpara vaktit të parë, 8 pika përpara drekës dhe 9 pika përpara darkës.

 

Në ditën e katërt duhet të merrni 10 pika përpara mëngjesit, 11 përpara drekës dhe 12 përpara darkës.

 

Ditën e pestë duhet ta rrisni dozën në 13 pika përpara mëngjesit, 14 pika përpara drekës dhe 15 pika përpara darkës.

 

Në ditën e 6-të duhet të merrni 15 pika përpara mëngjesit  14 pika përpara drekës dhe 15 pika përpara darkës.

 

Në ditën e 7-të duhet të merrni 12 pika përpara mëngjesit, 11 pika përpara drekës dhe 10 pika përpara darkës.

 

Në ditën e tetë duhet të merrni 9 pika përpara mëngjesit, po aq përpara drekës dhe 7 pika përpara darkës.

 

Në ditën e nëntë duhet të merrni 6 pika përpara mëngjesit, 5 pika përpara drekës dhe 4 pika përpara darkës.

 

Në ditën e fundit merrni tre pika përpara mëngjesit, 2 pika përpara drekës dhe një pikë nga tretësira përpara darkës.

 

Nëse vuani nga sëmuundje kronike AgroWeb.org ku rekomandon konsultën me mjekun para përdorimit.