Kujdes në këtë rrugë, po bien masivë shkëmbor

Kujdes në këtë rrugë, po bien masivë shkëmbor

443
0

Një masiv shkëmbor është shembur pjesërisht në aksin rrugor Gramash-Elbasan, pranë fshatit Cingar. Një pjesë masivi ka rënë në rrugë, ndërsa siç shihet edhe nga fotot pjesa tjetër mund të bjerë nga momenti në moment dhe parqet rrezikshmëri për shoferët që lëvizin në këtë aks. Pjesa e shkëmbit edhe pse është e mbuluar me rrjete dhe kavo sigurie është dëmtuar dhe më e rrezikshme paraqitet për udhëtaret e natës. Pjesa e masivit shkëmbor ndodhet në një kthesë të dyfishtë dhe pa sinjalistikë rrugore.