Kritikoi policinë, Rama përjashton deputetin e PS në Kurbin: Le të shërbeje...

Kritikoi policinë, Rama përjashton deputetin e PS në Kurbin: Le të shërbeje si mësim!

453
0

Kryeministri i vendit Edi Rama sot në rolin e kryetarit të PS, duke folur në asamblenë e kësaj partie deklaroi se do të përjashtojë deputetin e Kurbinit Gjetan Gjetani. “Duhet të perjashtohet, nuk ka bërë asnjë punë, por ka bërë presione për të marë vende pune dhe ai donte  ekskluzivitet për të emëruar shefa policie. Ky duhet të jetë mësim për të gjithë deputetet”, tha Rama.