KQZ MIRATON MODELIN, KËSHTU DO TE JETË FLETA E VOTIMIT NË 30...

KQZ MIRATON MODELIN, KËSHTU DO TE JETË FLETA E VOTIMIT NË 30 QERSHOR

585
0

Komisioni Qëndror Zgjedhor ka miratuar modelin se si do të duket fleta e votimit në zgjedhjet vendore të 30 qershorit. Po kështu KQZ ka miratuar edhe renditjen e kandidatëve në fletën e votimit, për qarkun e Tiranës, Durrësit, Vlorës, Korçës, Fierit, Shkodrës, e Elbasanit. Në Tiranë, në vend të parë në listë do të jetë Arben Skenderaj kandidat i BD dhe i dyti Erion Veliaj i PS-së.