Konkurentja nga Ukraina ‘ndez’ skenën e “The Voice of Greece”, mahnit jurinë...

Konkurentja nga Ukraina ‘ndez’ skenën e “The Voice of Greece”, mahnit jurinë me këngën shqip (VIDEO)

484
0

 

Ukrainasja, Angelina Statyeva

Ukrainasja Angelina Statyeva, vendosi të konkurrojë në skenën e “The Voice”, në Greqi, me këngën shqiptare, “Lule Lule”.

 

Ajo arriti të kthejë të gjithë anëtarët e jurisë, të cilët shtypën butonin sapo i dëgjuan zërin.

 

Shqiptarë që këndojnë shqip në skena botërore kemi parë dhe kemi dëgjuar, por një ukrainase që zgjedh të përfaqësohet në një kompeticion muzikor me këngë shqiptare, na bën të ndihemi krenarë.