Koncesioni i autostradës Tiranë-Durrës dhe hidocentralet, opozita e re kërkon interpelancë me...

Koncesioni i autostradës Tiranë-Durrës dhe hidocentralet, opozita e re kërkon interpelancë me Ballukun

594
0

Opozita e re kërkon interpelancë me ministren e Infrastrukturës dhe e Energjitikës, Belinda Balluku. Mësohet se kërkesa në Kuvend është bërë nga deputeti Artur Roshi. Roshi ka kërkuar interpelancë për koncesionin e autostradës Tiranë-Durrës dhe për hidocentralet në vend. Deputeti kërkon të dijë kur do të jepet koncesioni dhe sa do të kushtojë.