Kombinimet e ngjyrave që do të jenë në trend këtë dimër

Kombinimet e ngjyrave që do të jenë në trend këtë dimër

525
0

I kemi zgjedhur pesë kombinime të ndryshme të ngjyrave të cilat do të freskojnë pamjen tuaj dhe do t’ju japin një dozë shkëlqimi. Nga ngjyra e fortë e mandarinës dhe ngjyra e verdhë e limonit deri te kombinimet e ngjyrave të ullinjve të gjelbër, bëhuni të gatshme që kohën e zymtë ta kaloni me ngjyra.

E kaltra e hirtë + e gjelbra e errët + bordo + camel