Klajda Gjosha shtatzënë për herë të dytë,zbulon gjininë e fëmijës

Klajda Gjosha shtatzënë për herë të dytë,zbulon gjininë e fëmijës

373
0

Ish- ministrja dhe deputetja e LSI, Klajda Gjosha është shtatzënë për herë të dytë. Gjosha zbuloi se shumë shpejt do të bëhet me vajzë gjatë një interviste televizive.

“Njeriu duhet të dijë të ndajë momente të jetës private me këtë lumturi që unë po përjetoj së bashku me familjen time, për të pritur së shpejti një vajzë dhe pjesën tjetër që është ajo e profesionit. Unë jam pjesë e një profesioni që është shumë agresiv, shpeshherë. Megjithatë e gjithë kjo situatë do të sjellë një dritë jeshile në fund të tunelit”, u shpreh Gjosha.