Kjo pajisje përkthen secilën gjuhë

Kjo pajisje përkthen secilën gjuhë

585
0

 

Nëse deri tani keni pasur vështirësi të komunikoni në ndonjë gjuhë të huaj, tashmë kjo nuk do të jetë problem. Së fundmi doli pajisja e quajtur ‘Travis’, e cila mund të përkthejë në secilën gjuhë të botës. ‘Travis’ mund të lidhet edhe me ndonjë pajisje që posedon ndonjë i huaj dhe të shërbejë si një telefon që përkthen në kohë reale gjuhën që ju flisni.

Shperndaje