Kjo ishte përgjigja e Stines kur u pyet nëse e ka gruan...

Kjo ishte përgjigja e Stines kur u pyet nëse e ka gruan xheloze

375
0

Stine ishte mysafiri i radhës në emisionin ‘Mirage’. Stine ishte i ftuar së fundi në një intervistë për emisionin “Mirage”, ku tregoi më të rejat rreth tij. Ai ndër të tjera ka folur edhe për jetën e tij private, bashkëshorten dhe vajzën. Duke qenë se është artist dhe i bie të komunikoi shpesh me femrat para kamerës sonë ka treguar nëse e ka apo jo gruan xheloze. Stine është baba i një vajze por për ta kuptuar nëse mendon ta zgjerojë familjen dhe për detaje të tjera të cilat nuk i keni ditur rreth jetës së tij private, ndiqeni intervistën e plotë.