Kjo foto dëshmon se Elvana Gjata nuk ka bërë asnjë operacion plastik...

Kjo foto dëshmon se Elvana Gjata nuk ka bërë asnjë operacion plastik (Foto)

715
0

elvana-gjata-cover

Një faqe në Instagram me emrin “ElvanaGjataDaily” që mbahet nga një fans i Elvanës, ka publikuar një fotografi të këngëtares ndër vitesh.

Kjo faqe ka bashkuar dy fotografi të Elvanës, njëra në vitin 2009 dhe tjetra e vitit 2016, shkruan lajmi.net.

Përveç ngjyrës së flokëve këngëtarja shihet se nuk ka bërë asnjë ndryshim apo intervenim në fytyrën e saj.

Kështu ajo mbetet një nga këngëtaret më origjinale dhe të suksesshme të skenës tonë. Shihni më poshtë fotografinë në fjalë.

14518236_1114661788618828_1949886350_n

Shperndaje