Kjo është familja e MC Kreshës (Foto)

Kjo është familja e MC Kreshës (Foto)

517
0

Mc Kresha, është një nga reperët më të dashur për publikun shqiptar.
Por reperi ka arritur ta mbaj larg syrit të mediave familjen e tij, me të cilën nuk është parë asnjëherë në publik.
Familja e Mc Kreshës, përbëhet nga dy prindërit dhe motra e tij Kaltrina, shkruan Magazina.al
Prindërit e Mc Kreshës, siç shkruan Magazina.al, i takojnë profesionit të mjekësisë, babai i tij është kardiolog ndërsa nëna gjinekologe.
Magazina.al, për herë të parë sjell disa fotografi familjarë të Mc Kreshës, të cilat nuk i keni parë asnjëherë.