Kjo do të jetë dita më romantike e tetorit për të gjitha...

Kjo do të jetë dita më romantike e tetorit për të gjitha shenjat e horoskopit

224
0

Nëse kohët e fundit jeni përfshirë më shumë se zakonisht në jetën tuaj të dashurisë, mund të jeni duke përjetuar magjinë e stinës së vjeshtës. Ndërsa temperaturat ulen dhe dielli vazhdon të udhëtojë përmes shenjës së ajrit të sunduar nga Venusi, Peshorja, dëshira juaj për t’u përqafuar me dikë intensifikohet. Megjithëse romancat e vjeshtës kanë një reputacion si jetëshkurtër, ka shumë mundësi që ato që fillojnë tani të zgjasin, pasi Afërdita është kthyer në rrugën e duhur. Në veçanti, 20 tetori 2023 do të jetë romantik për çdo shenjë, duke ndezur interesa të reja dashurie, rritje të shoqërive dhe shumë flirte edhe në rrjetet sociale. Më 20 tetor, Dielli dhe Mërkuri do të bashkohen në shenjën e Peshores, duke formuar një cazimi. Cazimi është ajo që ndodh kur një planet formon një lidhje të saktë me diellin, gjë që Merkuri e bën rreth tre herë çdo vit. Kjo do të thotë që Mërkuri do të jetë në një lidhje kaq të ngushtë me Diellin saqë do të jetë fjalë për fjalë brenda kufijve të diskut diellor. Meqenëse Mërkuri është planeti i komunikimit, çdo shenjë mund të presë të fitojë qartësi se si të krijojë më së miri ekuilibrin në marrëdhëniet e tyre. Me shenjën e Peshores që sundon drejtësinë dhe barazinë, cazimi do të mbështesë marrëveshjet dhe mirëkuptimet e ndërsjella midis organeve kolektive. Do të jetë më e lehtë të kuptoni njëri-tjetrin dhe të merrni vendime të drejta që marrin parasysh të dyja palët. Është gjithashtu një periudhë me fat për njohje dhe biseda me persona që do të kenë një interes dashurie.