Kishin kohë pa publikuar një foto bashkë, ja si duken Nora dhe...

Kishin kohë pa publikuar një foto bashkë, ja si duken Nora dhe Roberti

487
0

nora-1_1473711813-2236736

Është thënë se janë ndarë, por mesa duket nuk ka qenë kështu.Edhe pse mund të kenë pasur ndonjë krizë (siç ndodh me çdo çift) , Nora dhe Roberti duken shumë të lumtur në krahët e njëri – tjetrit.Kështu ata kanë postuar një foto në Instagram ku duken shumë të lumtur.