Kim pozon përsi komplet nudo (Foto+18)

Kim pozon përsi komplet nudo (Foto+18)

602
0

kimk_1474025327-7081826

Me kalimin e viteve janë zvogëluar gradualisht rrobat që ka mbajtur Kim Kardashian në trupin e saj.

Shpeshherë ajo nuk i ka lënë asgjë imagjinatës duke i hequr gjithë rrobat dhe duke e ‘rrënuar’ internetin.

Dhe 35-vjeçarja e ka bërë sërish duke publikuar një fotografi që e ka realizuar në një hotel në Miami.

Në këtë mënyrë, ajo ka treguar edhe humbjen e madhe në peshë.