Këto janë binjaket më të bukura në botë

Këto janë binjaket më të bukura në botë

386
0

Quhen Ava dhe Leah Clements dy binjaket që kanë pushtuar rrjetet sociale me bukurinë e tyre. Ava dhe Leah janë të lindura në vitin 2010, tani ato janë nëntë vjeçe dhe janë modele të vogla, ndër më të njohurat dhe më të kërkuarat të momentit në botën e modës.

Dy bukuroshet e vogla gëzojnë një pamje shumë të bukur. Sytë e tyre janë shumë të bukur, por edhe pamja në tërësi.

Prindërit e binjakeve që po cilësohen si më të bukurat në botë, pasi u bënë prindër të tyre, jeta për ta ndryshoi tërësisht duke iu përkushtuar edhe më shumë bebeve të cilat tashmë kishin ardhë në këtë jetë.

Por, me të filluar për t’u rritur, ishte nëna e Ava dhe Leah ajo e cila i futi të bijat në fushën e modës. E tashmë dy binjaket bukuroshe gëzojnë famë dhe kanë filluar që të reklamojnë edhe produkte e veshëmbathje të ndryshme për firmat që i zgjedhin ato.

Tani, ne iu sjellim ca fotografi të tyre që t’i shihni, dhe sigurisht vendosni ju a e meritojnë të quhen si “Binjaket më të bukura në botë”, ashtu edhe siç po cilësohen.