Këshillat e trajnerit që humbi 70 kilogramë: Kujdes nga lidhjet që nuk...

Këshillat e trajnerit që humbi 70 kilogramë: Kujdes nga lidhjet që nuk ju bëjnë të ndiheni mirë

468
0

6071455-fr54-1470925606-650-dd55c64850-1471444253

Kur Joe Bernstein ishte vetëm 25 vjeçar, ai peshonte 154 kilogramë, ndërsa tani ka humbur rreth 70 kg dhe ka një fizik për t’u pasur zili.

Joe punon si një trajner personal, duke ndihmuar njerëzit që të bëjnë zgjedhje më të mira për një mënyrë jetese më të shëndetshme.

Ja disa nga këshillat e tij për të arritur rezultatet e dëshirueshme me fizikun tuaj:

Stop kalorive në pije

Harrojini ushqimet e shpejta

Harxhoni më pak kohë në makinë

Mësoni që të gatuani ushqime të shijshme

Përpiquni të mësoni vlerën e ushqimit natyral

Merrni një qen

Blini ushqim organik

Kushtoni vëmendje kualitetit të mishit që konsumoni

Largohuni nga lidhjet që nuk ju bëjnë të ndiheni mirë

Ndryshoni veten fizikisht dhe mendërisht