Keni fituar Lotarinë Amerikane?Njoftimi i rëndësishëm i ambasadës

Keni fituar Lotarinë Amerikane?Njoftimi i rëndësishëm i ambasadës

442
0

Amabasada Amerikane në Shqipëri ka bërë sot një njoftim të rëndësishëm për të gjithë të përzgjedhurit e Lotarisë Amerikane që vijojnë të jenë në pritje për të dhënat e reja. Me anë të një mesazhi të postuar në faqen zyrtare në Facebook, ambasada informon gjithë të interesuarit se duhet të kontrollojnë buletinin e vizave për t’u njohur me datën e intevistës.

Mesazhi i ambasades

Të përzgjedhur të Lotarisë DV2019: Kontrolloni buletinin e vizave për të parë se kur çështja juaj do të jetë gati për intervistë, si dhe kontrolloni rregullisht emailin tuaj për një email nga KCC ku kërkohet t’i dërgoni dokumente me email.