Këngëtarja shqiptare rrëfen se nuk ka turp të udhëtoj me autobus

Këngëtarja shqiptare rrëfen se nuk ka turp të udhëtoj me autobus

343
0

Shpesh personazhet e famshëm i shikojmë si njerëz jo të zakonshëm dhe mendojmë se jeta e tyre nuk ka lidhe me tonwn. Mund t`ju jetë krijuar përshtypja se personazhet nuk pwrdorin autobusin. Por ka edhe nga ata që udhëtojnë me autobus dhe bëjnë një jetë normale, Njëra prej tyre është edhe Fifi, këngëtarja që gjithmonë është treguar e sinqertë me njerëzit që e duan dhe e ndjekin.

Untitled 4