“Kemi një shans”, mbrojtësi i Kombëtares “sfidon” të dashurën kroate: Ju tregoj...

“Kemi një shans”, mbrojtësi i Kombëtares “sfidon” të dashurën kroate: Ju tregoj forcën e Shqipërisë

176
0

Ardian Ismajli luan prej disa vitesh në Itali, ndërkohë që më parë ka qënë pjesë e Hajduk Splitit në Kroaci, dy shtete që bashkë me Spanjën, janë shortuar në grup me Shqipërinë në Europian. Duke folur për mediat kroate, mbrojtësi i Empolit shprehet se Shqipëria dhe Kroacia janë dy kombëtaret që ai preferon që të kalojnë grupin. Gjithashtu Ismajli tregon se i njeh mirë lojtarët kroatë, por nuk harron edhe të tregojë forcën e Shqipërisë dhe synimet që ka. Një tjetër diçka e veçantë është se e dashura e tij Matea është kroate, prandaj mes tyre do të ketë një “duel” në Gjermani 2024.