Këmbimi valutor 26 dhjetor 2023/ Çfarë po ndodh me monedhat e huaja?

Këmbimi valutor 26 dhjetor 2023/ Çfarë po ndodh me monedhat e huaja?

194
0

Sot, më 26 dhjetor 2023, dollari amerikan blihet me 93.4 lekë dhe shitet me 94.6 lekë. Euro blihet me 103 lekë dhe shitet 104 lekë.

Paundi blihet me 118.5 lekë, shitet me 119.7 lekë. Franga këmbehet në blerje me 108.9 lekë, në shitje me 110 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 70.2 lekë dhe në shitje me 71.6 lekë.

Më poshtë po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja: