Këmbimi valutor 22 dhjetor 2023/ Me sa shiten e blihen euro dhe...

Këmbimi valutor 22 dhjetor 2023/ Me sa shiten e blihen euro dhe dollari?

176
0

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 93.8 lekë dhe do të shitet me 95 lekë.

Monedha evropiane do të blihet me 103.2 lekë dhe do të shitet me 104.4 lekë.

Ndërsa franga zvicerane do blihet me 109.2 lekë dhe do blihet me 110.5 lekë. Ndërkohë paundi britanik do blihet me 118.7 lekë dhe do shitet me 120 lekë.