Kastro Zizo propozon Afërdita Dreshajn – Ish bashkëshortja e tij kundërshton

Kastro Zizo propozon Afërdita Dreshajn – Ish bashkëshortja e tij kundërshton

621
0

Kastro Zizo ka postuar foton e djalit të tij Dankan, me shumë krenari. Ai e ka shoqëurar foton, duke cituar: “Kush e ka birin më të bukur në botë?! Unëëë…”
Këtë foto të postuar prej tij, nuk mund të mos e komentonte Afërdita Dreshaj përmes “emoji”. Ka qënë më pas Kastro që e ka nxitur bisedën, duke i propozuar Afërditës që të lindë një vajzë dhe t’i martojnë fëmijët bashkë, duke u bërë krushq. Kjo ka nxitur reagimin e Jolës, ish bashkëshortes së Kastros që ka kundërshtuar, duke pohuar se nusja e djalit, duhet të marrë pëlqimin e saj përpara se të martohet me djalin. Biseda ka vijuar në një mënyrë interesante, gjithmonë në kontekstin e shakasë.

Komentet e tyre:

k2p-ok-1