Kamerierja shfaqet në punë vetëm me ngjyrë trupi, askush nuk e kupton...

Kamerierja shfaqet në punë vetëm me ngjyrë trupi, askush nuk e kupton (VIDEO)

375
0

Një shaka e publikuar në YouTube nga ‘Jen The Body Painter’ është bërë hit në internet.

Jen, që është një artiste, ia pikturoi rrobat një kameriere që punon në një restorant për t’i befasuar njerëzit që u shërben.

Ata filmuan gjithçka nga një kamerë e fshehur dhe askush nuk mund ta vërente se kamerierja s’kishte veshur asgjë përveç ngjyrë – derisa ajo u afrua shumë pranë tyre, transmeton Gazeta Express.

Kur e marrin vesh, reagimet e tyre janë qesharake. Shikojeni videon: