Kamera e fshehtë/ Renato Mekolli nuk qenka aq trim sa duket në...

Kamera e fshehtë/ Renato Mekolli nuk qenka aq trim sa duket në kuzhinën e djallit!

823
0

Renato Mekolli, shefi i kuzhinës së djallit, i ka bërë të gjithë kuzhinierët e tij që t’i dridhen këmbët sa herë që ai flet.

 

Epo tani është radha që edhe ai të përjetojë këtë ndjesi, ndonëse në një mënyrë tjetër. Një çift i ka shkuar për darkë në restorantin e tij, por djali është shprehur për të dashurën  e tij xheloz dhe Renaton. Kaq ka mjaftuar që të shpërthejnë ulërimat, mes “klientit”, dhe shefit. E gjitha është një skenë e një kamera të fshehtë nga emisioni ThumbOn. Por siç duket, përballa situatave të tilla, Renato nuk është aq trim sa tregohet në kuzhinën e djallit.