Kalendari i vitit 2017, plot femra të zhveshura (Foto+18)

Kalendari i vitit 2017, plot femra të zhveshura (Foto+18)

942
0

Meshkujt pëlqejnë femrat e zhveshura.

Meshkujt pëlqejnë edhe zgarën.

Po sikur t’i bashkosh të dyja?

Një gjerman kishte këtë ide dhe krijoi atë që është cilësuar nga “Bild” si kalendari më seksi i vitit 2017.

Kalendari “BBQ Chicks 2017” mund të porositet online për rreth 17 euro.

Shperndaje